După patru mandate de primar, Elena Moise s-a convins: „Comuna Dognecea face parte din județul Caraș-Severin!” « expressdebanat.ro

Data:

Este de 16 ani primar al comunei Dognecea și mai vrea încă patru, dar tot ce poate spune după cele patru mandate de edil-șef despre acest adevărat colț de Rai binecuvântat de Dumnezeu, cu un cadru natural de poveste și mine de aur, sunt câteva informații generale citite de pe foaie. În rest, numai scuze care să-i justifice neputința!

Elena Moise e deja de prea mult…

Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: