sâmbătă, 24 iulie 2021
AcasăRețeaE deja ridicol! Sistemul de sănătate din Caraș-Severin, bătaia de joc a...

E deja ridicol! Sistemul de sănătate din Caraș-Severin, bătaia de joc a ministrului Tătaru și a Partidului Național Liberal! « expressdebanat.ro

Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin e condusă din nou de Dan Miloș, omul pe care ministrul Sănătății îl schimbase cu colegul său de partid, Romeo Dumitrescu! Miloș a revenit în funcție din 15 mai, de capul lui, fără acordul nimănui! Cel puțin așa rezultă din documentele semnate de Nelu Tătaru!

PNL l-a schimbat politic pe social-democratul Dan…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE