Echipa feminină a României, în semifinalele Campionatelor Europene de tenis de masă de la Cluj-Napoca

Data:

Tenis de masă: echipa feminină a României s-a calificat vineri la semifinalele Europenelor de la Cluj-Napoca, după ce a învins Luxemburg cu 3-0.

Potrivit monitorulcj.ro, selecţionata feminină a României, deţinătoarea titlului, s-a calificat, vineri, în semifinalele Campionatelor Europene de tenis de masă pe echipe de la Cluj-Napoca, după ce a învins Luxemburgul cu 3-0, într-un meci din sferturi, jucat în BT Arena.

Jucătoarele noastre au pierdut un singur set, împunându-se clar în duelul cu echipa care a reuşit să producă surpriza în grupa sa, în care s-a aflat şi Rusia.https://0445863aa7a2d07d2685b9ead80060d9.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Bernadette Szocs a dispus de Sara De Nutte cu 3-0 (11-9, 11-5, 11-9), Elizabeta Samara a învins-o pe Xia Ni cu 3-1 (11-7, 11-9, 4-11, 11-9), iar Daniela Monteiro-Dodean a câştigat meciul cu Tessy Gonderinger cu 3-0 (11-7, 11-5, 12-10).

În semifinale, sâmbătă, România va înfrunta Franţa, de la ora 16:00, prima semifinală urmând să le opună, de la ora 10:00, pe Germania şi Portugalia.

La masculin, România a fost învinsă de Suedia cu scorul de 3-1 în sferturile de finală.

Echipa antrenată de Andrei Filimon, şi-a îndeplinit obiectivul la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca, acela de a fi între primele opt echipe de pe continent.

Citește articolul integral pe: monitorulcj.ro

Foto: Mircea Focșa

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate | Nouapresa.ro

Birourile electorale din Dolj au fost dizolvate sâmbătă, după...

Cîrstoiu Suveică | Revista22

Cîrstoiu Suveică este după chipul și asemănănarea politicienilor, are...