duminică, iunie 20, 2021
AcasăRețeaEchipa UVT va desfășura activități pro bono necesare persoanelor fizice sau instituțiilor...

Echipa UVT va desfășura activități pro bono necesare persoanelor fizice sau instituțiilor timișorene în perioada de criză! « expressdebanat.ro

Universitatea de Vest din Timișoara a format un grup de voluntariat pentru suportul comunitar care se vor implica în susținerea celor aflați în dificultate și vor contribui la suportul activităților vitale din perioada stării de urgență. Grupul este format din studenți voluntari, cadre didactice și alți angajați ai UVT.

Una dintre primele activități pentru care…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE