miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterEfectele COVID asupra școlii: 100 de elevi și peste 20 de profesori...

Efectele COVID asupra școlii: 100 de elevi și peste 20 de profesori lipsesc, la Sibiu

27 cadre didactice, 96 elevi, 3 persoane din cadrul personalului didactic auxiliar și 3 persoane din cadrul personalului nedidactic din unitățile de învățământ din județul Sibiu lipsesc de la activitățile didactice din cauza SARS-CoV-2.

Conform ISJ Sibiu, cadrele didactice spitalizate, confirmate cu COVID, sunt de la Grădinița cu program prelungit Nr. 37 Sibiu, Colegiul Tehnic „Cibinium” Sibiu, Liceul Teoretic „Stephan Ludwig Roth” Mediaș, Colegiul Tehnic „Mediensis” Mediaș și Școala Gimnazială Ațel.

Pe de altă parte, elevul internat cu COVID este de la Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu.

În urma centralizării datelor pentru astăzi, la nivelul județului Sibiu situația cazurilor de îmbolnăvire confirmate cu SARS-CoV-2 și a persoanelor izolate din cauza contactului direct cu persoane îmbolnăvite cu SARS-CoV-2 este următoarea:

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE