miercuri, 18 mai 2022
AcasăNewsletterEfectul Șoșoacă: pacienți cu COVID care ajuns în spital vor să stea...

Efectul Șoșoacă: pacienți cu COVID care ajuns în spital vor să stea singuri în salon și să fumeze

Medicul endocrinolog Constantin Cucu, de la Institutul de Endocrinologie ”C.I. Parhon” din Capitală relatează, pe Facebook, cum o pacientă cu COVID a făcut scandal, refuzând să stea singură în salon, să poarte mască și să nu fumeze. Pe scurt, efectul Șoșoacă.

„Una din paciente, care a fost descoperită ca având CoV Sars 2 refuza cu beligeranţă cele câteva abuzuri medicale, la care urma a fi supusă. Acela de a fi izolată singură în cameră. Acela de a i se cere să poarte mască. Acela de a i se interzice fumatul când ea, de fapt, avea chef să fumeze. Acela de a i se cere să accepte carantinarea, deplasarea controlată, protejarea celor din jur.  Doamna nu era de acord cu nimic din toate acestea şi, de fapt, toată lumea s-a prins că ea, de fapt,se lupta cu sistemul. Cu medicii criminali. Cu eticheta asta de Covrig, care nu există. Cu riscul de a fi legată şi omorâtă în ATI. Aşa cum a văzut toată lumea cu QI din 2 cifre la televizor”, a scris, luni,  doctorul Constantin Cucu pe reţeaua de socializare.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE