Elena Lasconi a anunțat o posibilă alianță USR-PMP-Reper-Forța Dreptei-Violeta Alexandru | G4 Media

Data:

spot_img

Elena Lasconi a anunțat o posibilă alianță USR-PMP-Reper-Forța Dreptei-Violeta Alexandru. Președinta USR și candidata partidului la prezidențiale, a declarat vineri la B1 TV că a avut primele discuții cu liderii altor partide și că ”e posibilă alianța cu PMP și cu Forța Dreptei și cu Reper”.

Ea a adăugat că orice alianță trebuie discutată mai întâi cu colegii săi din USR.

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

„Ca președinte o să merg în guvern, în Parlament, nu o să vă fac cu mâna de pe pârtia de schi ca Iohannis”

Lasconi a mai anunțat că Violeta Alexandru, fost ministru PNL al Muncii, a intrat în USR. Violeta Alexandru a plecat din PNL odată cu Ludovic Orban, alături de care a înființat Forța Dreptei.

Citește și: Andreea Ember, despre cum se face cercetarea în Franța: „Toți colaborează pentru ca cercetarea să nu fie oprită și cultura să ajungă în cele mai adânci pături ale societății.”

Șefa USR a mai spus că, dacă va câștiga alegerile prezidențiale, „ca președinte o să merg în guvern, în Parlament, nu o să vă fac cu mâna de pe pârtia de schi ca Iohannis”.

Continuarea în G4 Media

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: g4media.ro)

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Responsabilitățile și impactul portofoliului Roxanei Mînzatu în noua Comisie Europeană

Roxana Mînzatu a fost numită în funcția de Vicepreședinte...

Friedrich Merz, nominalizat de CDU drept candidat la funcția de cancelar pentru alegerile din 2025

Uniunea Creștin Democrată (CDU), cel mai important partid conservator...