Elena Lasconi este candidatul USR pentru alegerile prezidențiale | VIDEO

Data:

Elena Lasconi este candidatul USR pentru alegerile prezidențiale, au decis delegații partidului la Congresul extraordinar USR, care a avut loc sâmbătă.

Au fost 581 de buletine de vot utilizate, din care 18 buletine nule. Elena Lasconi a obținut 531 de voturi (94,31%), Octavian Berceanu – 25 voturi (4,44%), Dumitru Stanca – 7 voturi (1,24%).

Președinta USR a făcut un apel către toate formațiunile de dreapta, în special către Nicolae Ciucă, să vină să susțină proiectul pentru prezidențiale al USR.

„Singura soluție de prosperitate pentru România este Dreapta. În ceea ce-l privește pe domnul Ciucă, este un militar de carieră, aș vrea să se gândească bine, să cântărească bine ce se întâmplă în acest moment în țară și, dacă ne dorim cu toții ca PSD să nu ajungă la Cotroceni, să vină să susțină proiectul USR. Din păcate, nu-l prea mai dezlipește poporul de domnul Ciolacu. E un moment în care ar trebui să se gândească toată lumea bine, să lăsăm orgoliile și să vedem care este binele României. Din punctul meu de vedere, dacă ne-am uni cu toții, am câștiga cu siguranță. Dacă nu doresc să se unească cu noi, noi tot vom câștiga”, a afirmat Elena Lasconi.

USR a organizat, sâmbătă, un congres extraordinar pentru a alege membrii Biroului Naţional şi candidatul partidului la alegerile prezidenţiale.

Citește și: Congres extraordinar USR. Delegații votează candidatul la prezidențiale și membrii Biroului Național

600 de delegați au votat pentru noua structură de conducere executivă a USR – 24 de membri ai Biroului Național. Aproape 200 de candidați sunt înscriși în această competiție.

Tot în cadrul Congresului de sâmbătă a fost desemnat candidatul USR pentru alegerile prezidențiale. În competiție s-au înscris trei candidați: Elena Lasconi, președinte USR, Dumitru Stanca, membru USR Olt, și Octavian Berceanu, membru USR București.

Citește și: Aplicația MapBond îți pune prietenii pe hartă și te ajută să nu uiți cu cine te-ai întâlnit

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related