marți, 18 ianuarie 2022
AcasăLa ziActualitateElena Lasconi, în clinciuri cu fostul edil al Câmpulungului. ”O să găsească...

Elena Lasconi, în clinciuri cu fostul edil al Câmpulungului. ”O să găsească în altă parte un cuibuşor unde să citească… în linişte”

Primarul Municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, le-a arătat vineri seara muscelenilor imagini din interiorul casei de oaspeți a Primăriei. Aceasta mărturisește că printre cei care frecventau cel mai adesea locul se numără şi fostul primar Liviu Ţâroiu (PSD).

Sursa Foto: Elena Lasconi

“<<Cheia>> iubirii de… <<carte>>. Vă prezint, în premieră, casa de oaspeţi a Primăriei.
E tare, nu? Ce nu ştiţi este că oaspeţii, de regulă, erau cazaţi la pensiunile din oraş. Puţini au fost cei care au trecut pragul casei de oaspeţi de pe bulevard. Gura târgului spune că cei mai “fideli” oaspeţi sunt de-ai locului. Aşa că, am verificat. Rezultatul? Deţinătorii de chei sunt: fostul primar Liviu Ţâroiu, fostul şofer al primarului Mugurel Minciună, Sergiu Cicu – fost consilier PSD, Nicolae Alexe – fost manager al spitalului şi mai sunt, cică, şi alţii”, a scris noul edil al muscelenilor pe pagina de Facebook „Elena Lasconi Alege Câmpulung”.

sursa foto:Elena Lasconi

De asemenea, aceasta are și un mesaj pentru pentru “fidelii” așezământului.

Sursa Foto: Elena Lasconi

„Spre dezamăgirea sus-numiţilor am schimbat yala. Ghinion, s-a dus şi plăcerea asta nevinovată finanţată de câmpulungeni.
Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibuşor unde să citească… în linişte că nu mă pot gândi la altceva…”, a subliniat Elena Lasconi.

Cristina Stancu
Cristina Stancu are 18 ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE