Elena Lasconi, revoltată de afirmația lui Ciolacu: „M-am săturat să văd beizadele scăpate de justiție” | Aktual24

Data:

spot_img

Elena Lasconi, revoltată de afirmația lui Ciolacu: „M-am săturat să văd beizadele scăpate de justiție”. Reacția sa vine după ce premierul a declarat „gata, funcționează justiția, hai să o lăsăm în pace”.

„Cum putem să închidem ochii când marii fugari, condamnați pentru corupție, ne zâmbesc sfidător în pozele de pe Instagram, în timp ce stau pe plaje și iahturi luxoase?”, acuză Lasconi.

„Am citit declarația lui Marcel Ciolacu, care spune că ‘Justiția funcționează, hai să o lăsăm în pace’. Serios? Cum să spui că funcționează când doar într-un an au fost închise 5.000 de dosare prin prescriere? Asta înseamnă mii de cazuri de corupție, evaziune fiscală și alte infracțiuni grave care au fost lăsate fără nicio sentință.

„Marii fugari ne zâmbesc sfidător în pozele de pe Instagram”

Cum putem să închidem ochii când marii fugari, condamnați pentru corupție, ne zâmbesc sfidător în pozele de pe Instagram, în timp ce stau pe plaje și iahturi luxoase?

Citește și: Macabru. Anchetă penală în România și în Republica Moldova pentru moartea suspectă a două soții ale lui Beniamin Lup, președintele unei asociații de combatere a traficului de persoane

Cum să spunem că totul e în regulă, ‘să închidem acest capitol’, când avem cazuri revoltătoare, precum cel al lui Mario Iorgulescu, care a fost scăpat de condamnarea de 14 ani pentru omor după ce a ucis un tânăr, conducând drogat și cu viteză mare? M-am săturat să văd beizadele scăpate de justiție.

Dacă aceasta este definiția lui Ciolacu pentru ‘justiția care funcționează’, atunci e clar că avem o mare problemă. Justiția nu funcționează. Și o spun cu toată responsabilitatea. Acum e mai mult despre privilegiile celor aflați în fruntea statului, despre privilegiile copiilor lor, care și-au făcut alte reguli decât noi toți. Iar eu nu vreau să las asta să continue.

Continuarea în Aktual24

Citește și: Cumnatul fostului președinte al Camerei Deputaților are apartament în complexul Nordis din Mamaia

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: inquam photos / George Călin)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Bloggerul „unionist“ care a condus filiala AUR din Republica Moldova este plătit de ruși | Aktual24

Bloggerul „unionist“, Vlad Biletchi, care a condus filiala AUR...

Finala de la 1 decembrie

Un studiu sociologic cu profil electoral realizat de echipa...