Elena Lasconi susține că PSD va încerca fraudarea alegerilor INTERVIU | Aktual24

Data:

spot_img

Elena Lasconi susține că PSD va încerca fraudarea alegerilor, într-un interviu acordat pentru aktual24. Este puțin trecut de ora 17.00, interviul începe cu vreo 20 de minute întârziere pentru că Elena Lasconi a avut înainte alte întâlniri oficiale.

Candidata USR la președinția României tocmai s-a întors la sediul partidului, pare ușor obosită și gândul te duce la filmele americane despre campaniile electorale, în care protagoniștii trăiesc săptămâni la rând, zi și noapte, într-o tensiune teribilă.

Elena Lasconi a acoperit alegerile din România, multă vreme, de cealaltă parte a baricadei, relatând evenimentele la Pro TV. Ca jurnalist, trăiești o altfel de presiune, dar cumva, într-un anume punct, lucrurile se intersectează. Când ești în direct n-ai voie să te bălbăi, să te panichezi, să-ți pierzi ideile. Poate că asta o ajută acum, în bătălia vieții ei.

„Această candidatură este un rucsac mare, cu mulți bolovani“

„Pentru mine, această candidatură este un rucsac mare, cu mulți bolovani de responsabilitate în spinare“, îi spune reporterului, la un moment dat, primărița orașului Câmpulung Muscel. Discuția începe abrupt. Elena Lasconi vine după Klaus Iohannis – foarte grea moștenire.

Citește și: Eficacitate de invidiat la ISJ Buzău. Răspunsul despre bacalaureatul lui Ciolacu, pregătit cu o zi înainte de cerere

Actualul președinte i-a mințit ca nimeni altul pe români, le-a luat voturile de două ori, în 2014 și 2019, promițând modernizare, reformă, luptă cu corupția, scoaterea PSD-ului de la guvernare. Și a făcut exact pe dos.

Acum apare un alt candidat cu exact aceleași promisiuni. De ce-ar mai crede oamenii așa ceva? Până la urmă, și asta e una din moștenirile lăsate de actualul președinte: a compromis însăși ideea de reformă și speranță că se poate schimba ceva.

Citește și: George Scutaru, CEO New Strategy Center: România ar trebui să își modifice legislația în privința achizițiilor militare, pentru că e prea lentă

Să știți că dialogurile, în interviurile pentru presa scrisă, arată altfel decât cele pe care le vedeți la televizor. Chiar și la TV, înainte să se aprindă și după ce se sting reflectoarele, oamenii din studio vorbesc altfel decât atunci când sunt „on air“.

Poate de aceea se poate ajunge la discuții care „pe sticlă“ nu au loc. Interlocutoarea intră în detalii semnificative, dar care în fața camerelor sunt considerate „boring“, adică plictisitoare. Aici, nu. Capătă substanță.

Continuarea în Aktual24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto:Inquam Photos / George Călin)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

USR Iași și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare. Care e ordinea provizorie? | Ziarul de Iași

USR Iași și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare din...

Nicolae Ciucă, votat în unanimitate candidatul PNL la prezidențiale

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a fost votat de delegații...