sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăNewsletterElena Lasconi, victorie spectaculoasă la Câmpulung Muscel

Elena Lasconi, victorie spectaculoasă la Câmpulung Muscel

Elena Lăsconi, candidată din partea USR PLUS, este prima femeie primar din istoria Câmpulungului.

În vârstă de 48 de ani, cu 20 de ani vechime în presă, la Pro TV, primărița a fost capabilă să tragă de sub picioarele seniorului Liviu Țâroiu un preș ajuns deja pe nisipuri mișcătoare. Iar ceea ce părea imposibil în urmă cu un an s-a produs, fiindcă actualul viitor fost primar s-a complăcut în situația de automulțumire creată de persistența impresiei că veșnicia în funcție s-a născut în interiorul PSD.

Liviu Țâroiu și-a început promovarea pentru alegeri în stilul bătrânicios al PSD-ului, evidențiind realizările de peste mandat, deși acestea pot fi numărate pe degetele de la o mână. În fapt, cei patru ani de domnie au fost marcați de o autosuficiență care ar fi trebuit să le dea de gândit celor din partid, o autosuficiență bazată pe ideea păguboasă că nu există contracandidat care să răstoarne situația. Țâroiu a dovedit această atitudine și când s-a pus problema candidaturii sale pentru un nou mandat, el afirmând: „Eu sunt cel mai bun, altul nu are partidul!”.

Un adevăr de combătut, dar numai în condițiile în care PSD ar fi fost preocupat să promoveze competiția internă, nu să se mulțumească doar cu ideea că municipiul Câmpulung este propriul domeniu.Doar că situația din 2020 nu a fost deloc asemănătoare celei de la anterioarele campanii electorale pentru alegerile locale. PNL a ieșit în față cu ceva nou, din toate punctele de vedere.

Un candidat cunoscut anterior ca nefiind atașat unui partid politic, o persoană cu statut profesional și social curate și performante, un individ cu rațiune, viziune și determinare. 

Jurnalul de Argeșhttps://jurnaluldearges.ro
Publicaţia Jurnal de Argeş a fost înființată în 1994 membru BRAT membru al Clubului Român de Presă, membru fondator în Patronatul Presei Locale – ROMEDIA, membru fondator AOA Argeș (Asociația Oamenilor de Afaceri), membru al Camerei de Comert, Industrie și Agricultură Argeș.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE