Elevă din Botoșani cu media 10 la Bacalaureat: “A contat foarte mult susținerea familiei, a profesorilor și a colegilor” | Monitorul de Botoșani

Data:

spot_img

Iulia Alexandra Vanzariuc este singura elevă de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani care a obținut media 10 la Bacalaureat.

Tânăra face parte din elita învăţământului botoşănean, a elevilor care, prin munca lor, aduc un plus de imagine judeţului şi ţării. Ea a obţinut 10 pe linie la probele de Limba și literatura română, Istorie și Logică. Aceste rezultate reflectă o activitate școlară de excepție și o muncă asiduă pe parcursul celor patru ani de liceu.

„Am fost bucuroasă și împlinită pentru rezultate. Am muncit foarte mult și mi-aș fi dorit niște note bune. Media 10 e greu de atins, dar mă așteptam la o notă pe aproape. Foarte mult am lucrat anul acesta, dar am avut și momente de pauză. Experiența a fost una stresantă, dar rezultatul mă bucură, mă împlinește. A contat foarte mult susținerea familiei, a profesorilor și a colegilor”, spune Iulia Alexandra Vanzariuc.

Citește și: Copilărie încheiată prematur. Ce se întâmplă cu mamele minore aflate în grija statului

Iulia a subliniat că succesul și realizările nu sunt rezultatul unor abilități sau talente extraordinare, ci mai degrabă rezultatul muncii continue și al dedicării. Aceasta susține că oricine poate atinge succesul dacă este dispus să depună efortul necesar și să se concentreze asupra obiectivelor sale.

„Nu cred că este ceva deosebit, este o muncă continuă, este dedicare. Este nevoie și de odihnă, dar de multă concentrare și speranță. Nu este nici un element extraordinar, nu este o notă care să nu poată fi atinsă de toată lumea”, a precizat tânăra.

Continuarea, în Monitorulbt.ro

Citește și: Tarom, în picaj accelerat. Piloții și-au luat liber și cer salarii mai mari

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related