Elevi și cadre didactice cu simptome de toxiinfecție alimentară în județul Mehedinți. A fost activat Planul Roșu de intervenție | Reporter 24

Data:

spot_img

Peste 50 de elevi cu vârste cuprinse între 5-14 ani și 1 adult au nevoie de asistență medicală. Aceștia provin din localitățile Almăjel, Oprișor, Salcia și Ștircovița.

„Începând cu ora 14:15 a fost activat Planul Roșu de intervenție în urma unui apel pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 care solicită intervenția ISU Mehedinți pe raza localităților Almăjel, Oprișor, Salcia și Ștircovița, întrucât mai mulți minori acuză stări de rău și simptome de toxiinfecție alimentară. La fața locului intervin mai multe echipaje de prim ajutor”, transmite ISU Mehedinţi.

Potrivit unor surse, este vorba despre elevii şcolilor de la Almăjel şi Salcia, care primesc masa de prânz de la aceeaşi firmă.

ISU Mehedinți intervine cu următoarele forțe:

– 4 echipaje SMURD;

– 2 autospeciale de transport personal și victime multiple.

Continuarea, în Reporter24.ro

Citește și: Explozia pagerelor din Liban, explicată de profesorii de la Universitatea Tehnică din Iași | Ziarul de Iași

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Inquam Photos / Alexandru Busca)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related