joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterElevii ar putea face cursuri și sâmbăta! Cîmpeanu: „E clar că trebuie...

Elevii ar putea face cursuri și sâmbăta! Cîmpeanu: „E clar că trebuie să vină mai multe ore la școală”

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a spus că elevii și profesorii ar putea fi chemați la școală chiar și sâmbăta pentru cursurile suplimentare din semestrul al II-lea. Ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, a susținut că profesorii și elevii ar putea face cursuri la școală și în zilele de sâmbătă, fiindcă este nevoie de cursuri remediale, potrivit mediafax.ro.

Cadrele didactice în cauză vor fi plătite separat pentru orele suplimentare, din fonduri europene, de 30 de milioane de euro. Aceste cursuri vor fi desfășurate în afara programei școlare din al doilea semestr:

„Printre cele 7.203 școli nu este niciuna care să spună că nu are nevoie de niciun fel de acțiune remedială. Sunt convins că fiecare profesor va trebui să se implice în aceste acțiuni, într-o măsură mai mare sau mai mică. Am căzut de acord că acestea trebuie făcute față în față și peste programul specific clasei aferent semestrului doi. Deci, este clar că trebuie să vină mai multe ore la școală. Pot însemna ore pe parcursul zilelor de sâmbătă, dar vom vedea care este disponibilitatea în funcție de sfecificul fiecărei școli”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE