sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterElevii ar putea reveni în bănci la școală mai devreme! „Redeschiderea școlilor...

Elevii ar putea reveni în bănci la școală mai devreme! „Redeschiderea școlilor nu e condiționată de vaccinare”

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID-19, a afirmat că redeschiderea școlilor în format clasic, cu elevii în bănci, nu este condiționată de vaccinarea cadrelor didactice.

Învățământul este prioritizat, dar asta nu înseamnă că redeschiderea școlilor depinde de acest lucru.

Nu cred că deschiderea școlilor ar fi condiționată de vaccinare. Ceea ce pot să vă spun este că profesorii şi personalul din învăţământ este prioritizat, pentru că deserveşte realmente o activitate esenţială extrem de importantă pentru societate şi pentru sistemul educaţional din ţara noastră şi cu siguranţă va avea prioritate la vaccinare, dar deschiderea şcolilor nu este condiţionată de vaccinare”, a afirmat el la Digi24.

Elevii ar urma să revină în bănci pe 8 februarie. Ministrul Educației a declarat că redeschiderea unităților de învățământ la data de 11 ianuarie, data programată în calendarul anului școlar, nu este posibilă. Potrivit ProTv, este vehiculată data de 8 februarie, ca un „plan” pe care ministrul Sorin Cîmpeanu l-ar avea pentru redeschiderea școlilor.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE