Elevii botoșăneni, campioni la competiția națională de dezbateri ,,Griffon Debates” | Monitorul de Botoșani

Data:

spot_img

Elevii botoșăneni, campioni la competiția națională de dezbateri ,,Griffon Debates”. Cea de-a doua ediție a concursului a avut loc la Arad.

Dezbaterile au avut loc la Colegiul Național “Preparandia – Dimitrie Țichindeal” din Arad (Bulevardul General Dragalina 5-7) în perioada 19-21 iulie. Evenimentul și-a reluat activitatea după un an pauză.

Citește și: Forumul Judecătorilor din România (AFJR) renunță la dialogul cu Comisia Europeană pe care o acuză de înțelegeri politice

Elevii au câștigat mai multe premii. Locul I la categoria individual

Cei care au făcut performanţă sunt Rareș Sinescu, Cris Alexuc și Alexandru Chiriac.

Chiar dacă în cadrul competiției de la Arad aceștia au format o echipă, calificându-se pe locul II, Rareș și Cris au participat și individual. Rareș a obținut locul I la categoria individual, iar Cris locul IV.

,,Am ajuns să particip la , competiția de la Arad, din două motive: necesitatea antrenamentului pentru Forumul Național de Dezbateri, care se va desfășura în august la Cluj, și benevolența colegilor de club.

Citește și: Prețul apei potabile – între lupta din campania electorală, subvenționarea mascată și manipularea politică

Aparținând unui club dintr-o zonă mai puțin prielnică pentru dezbaterile academice, unde nu dispunem de mentori studenți și trebuie să ne descurcăm cu puține resurse, ne divizăm locurile la competiții pe un criteriu de merit.

Mulțumesc colegilor că au avut încredere în abilitățile mele și că mi-au oferit această oportunitate să le dezvolt!”, a spus Rareș Sinescu.

Pentru competiția de la Arad, tinerii oratori botoșăneni s-au pregătit cu studentele Miruna Viziteu și Alexia Negru. Inițiatorul proiectului ,,Griffon Debates” a fost Darius Ciocîrlan.

Continuarea în Monitorul de Botoșani

Citește și: Criminalul doctoriței stomatolog de la Brăila nu a fost extrădat în Germania pe motiv că avea un alt dosar în țară și a fost eliberat după 3 zile

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related