joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterElevii condamnă decizia Ministerului Educației și Cercetării de a anula olimpiadele școlare

Elevii condamnă decizia Ministerului Educației și Cercetării de a anula olimpiadele școlare

Asociația Elevilor din Constanța (AEC), Asociația Elevilor din București și Ilfov (AEBI), Asociația Elevilor din Maramureș (AEM) și Asociația Vâlceană a Elevilor (AVE) contestă decizia Ministerului Educației și Cercetării de a proroga desfășurarea olimpiadelor școlare.Asociația Elevilor din Constanța (AEC), Asociația Elevilor din București și Ilfov (AEBI), Asociația Elevilor din Maramureș (AEM) și Asociația Vâlceană a Elevilor (AVE) contestă decizia Ministerului Educației și Cercetării de a proroga desfășurarea olimpiadelor școlare.

Marți, 3 noiembrie a.c, Ministrul Educației Monica-Cristina Anisie a semnat un ordin cu privire la anularea concursurilor școlare ce aveau să se desfășoare pe parcursul anului școlar 2020-2021.

„Semnalăm faptul că aceste competiții se pot susține într-un mod sigur, fără a încălca normele de siguranță și prin intermediul dispozitivelor din unitățile de învățământ”, transmit reprezentanții elevilor într-un comunicat de presă.

Reprezentanții elevilor propun ca olimpiadele să se susțină în unitățile de învățământ, cu măsurile de protecție necesare și sub supravegherea cadrelor didactice.

Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE