Elevii de la nouă unităţi de învăţământ din Timiş vor face şcoală online

Data:

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, în ședința de sâmbătă, cum vor învăța elevii din județul Timiș, de luni, 4 octombrie, ca urmare a creșterii numărului de cazuri de Covid-19.

Astfel, s-a hotărât ca elevii de la nouă școli să facă ore exclusiv online. Este vorba de Școala Primară Sinersig, Liceul Teoretic Buziaș, Școala Gimnazială Bacova, Grădinița cu Program Normal Nădrag, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 14 Timișoara, Grădinița cu Program Săptămânal Timișoara, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 22 Timișoara, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 33 Timișoara și Grădinița cu Program Normal Voiteg.

Citiţi articolul integral pe Expressdebanat.ro

spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Inspector șef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată pentru luare de mită | Crișana

Inspector șef adjunct al ITM Bihor, trimis în judecată...

Flagelul care afectează milioane de vieți | The Epoch Times-Romania

Flagelul care afectează milioane de vieți a fost discutat...

Expoziția-muzeu Triaj: educație prin cultură | Puterea a cincea

Expoziția-muzeu Triaj: educație prin cultură, reprezintă o versiune reinterpretată a...