Elevii excepționali ai Liceului „Aurel Vlaicu” din Galați | Viața Liberă

Data:

spot_img

Elevii excepționali ai Liceului „Aurel Vlaicu” din Galați. Chiar dacă nu au reușit să obțină media 10 la bacalaureat, mai mulți elevi de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Galați s-au remarcat prin note maxime la mai multe discipline.

Astfel, aceștia au realizat un important progres între media de admitere de la clasa a IX-a și cea de finalizare a ciclului liceal, în unele cazuri diferenţele în plus fiind chiar de peste patru puncte.

Mai mult, Liceul „Aurel Vlaicu” are o rată de promovare de 75% la examenul de bacalaureat din acest an. Bianca Gheorghe este eleva de 10 a liceului.

Citește și: Andreea Ember, despre cum se face cercetarea în Franța: „Toți colaborează pentru ca cercetarea să nu fie oprită și cultura să ajungă în cele mai adânci pături ale societății.”

A luat 10 la matematică. Vrea să devină medic

În clasele a XI-a și a XII-a, fata a finalizat anii cu media generală 10, având doar note maxime, iar la proba de matematică a bacalaureatului a luat de asemenea 10.

Acum, adolescenta se pregătește să susțină examenul de admitere la Facultatea de Medicină din Galați, oraș în care vrea să și profeseze ca medic. 

Bianca ne-a dezvăluit secretul reușitei și ne-a spus că în spatele succesului se află cadrele didactice ale liceului, care au ajutat-o, sfătuit-o și susținut-o necondiționat.

Citește și: Primarul din Rovinari, parte a rețelei „Coldea – Dumbravă”, îngropat în datorii și beneficiar de donații suspecte de 850.000 de lei

„Am muncit, însă doamna profesoară de matematică, doamna dirigintă, toți profesorii m-au sprijinit. Datorită lor am reușit să ajung unde sunt acum și nu voi uita anii minunați de liceu”, ne-a mai spus tânăra.

Continuarea în Viața Liberă

Citește și: Ladislau Roth, dirijor israelian, supraviețuitor al Holocaustului, a împlinit 104 ani: „Ceea ce am trăit sunt lucruri care nu ar fi voie să fie uitate nicicând”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: viata-libera.ro)

spot_imgspot_img
Viața liberă
Viața liberă
Viața liberă este un ziar cotidian independent din Galați, fondat în decembrie 1989, care a apărut pe piață neîntrerupt de atunci. Versiunea online a ziarului are în medie 400.000 de vizitatori unici pe lună, subiectele abordate în ambele medii fiind cele cu impact social major, atât local, cât şi naţional şi internaţional, inclusiv cele de interes pentru diaspora. Publicaţia susţine proiectele şi iniţiativele benefice comunităţii din care face parte de 32 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related