joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterElevii nu vor da teze în anul şcolar 2020-2021. Cum vor fi...

Elevii nu vor da teze în anul şcolar 2020-2021. Cum vor fi calculate mediile

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a transmis miercuri seara că elevii nu vor da teze în anul şcolar 2020-2021. Astfel, mediile la toate disciplinele se va obţine prin rotunjirea mediei aritmetice a notelor la cel mai apropiat întreg.

“Pentru anul școlar 2020-2021 sunt suspendate tezele (lucrările scrise semestriale), conform OM 5977/2020. În consecință, la finalul semestrului al doilea, mediile pentru toate disciplinele se obțin prin rotunjirea mediei aritmetice a notelor la cel mai apropiat întreg”, a transmis, pe Facebook, ministrul Educaţiei. 

Potrivit lui Sorin Cîmpeanu, având în vedere că la acest moment aproape un milion de elevi participă la toate activităţile didactice în sistem online şi atât timp cât sistemul de învăţământ din România nu dispune de platforme de evaluare şi examinare dedicate şi securizate, “relevanţa tezelor este mai mult decât discutabilă”.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE