miercuri, 28 iulie 2021
AcasăNewsletterElevii și părinții, nemulțumiți de decizia modificării structurii anului școlar

Elevii și părinții, nemulțumiți de decizia modificării structurii anului școlar

Consiliului Național al Elevilor și Federația Națională a Asociațiilor de Părinți cer Ministerului Educației să revină asupra deciziei de modificare a structurii anului școlar aflat în curs. Aceștia consideră că schimbările îi afectează pe elevi și îi „scoate din ritm”, prin prelungirea vacanței de Paște și amânarea Evaluării Naționale.

Consiliului Național al Elevilor și Federația Națională a Asociațiilor de Părinți au sancționat public decizia Ministerului Educației de a modifica structura anului școlar aflat în curs, prin care, vacanța de Paște se prelungește cu două săptămâni, iar Evaluarea Națională se amână. Ministrul Sorin Cîmpeanu a motivat decizia prin faptul că s-a dorit evitarea închiderii definitive a școlilor, pe fondul evoluției nefavorabile a situației epidemiologice.

Astfel, Președintele Consiliului Național al Elevilor, Rareș Voicu, a declarat că măsura asumată de guvernanți este una luată în mod „netransparent”, în urma acesteia, elevii fiind „scoși din ritm”, prin prelungirea vacanței de Paște, care conform noilor schimbări, va dura aproape o lună de zile, în loc de două săptămâni.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE