marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterElevii vor avea mult de suferit pe urma COVID-19

Elevii vor avea mult de suferit pe urma COVID-19

Școlile vor trece din „offline” în „online” și invers, în continuu, până la dispariția pandemiei de COVID-19. Elevii vor avea de suferit din cauza acestor schimbări.

Elevii vor avea de suferit pe urma schimbărilor în modul de predare, neavând timp să se obișnuiască.

Mediul online este un canal care oricum le scade interesul elevilor în ceea ce privește școala, iar atenția le fuge repede. Profesorii nu sunt nici ei pregătiți pentru școala online, cu toate că peste vară trebuiau instruiți.

„Școlile vor trece în online și apoi in offline, și apoi în online și apoi în offline, și apoi în online și apoi în offline … + profesorii din România au fost „formați intens” peste vară pentru educație online =  educația copiilor din România va avea de suferit. O potențială direcție de carieră pentru studenți/tineri absolvenți în perioada următoare va fi tutori educaționali personali pentru copiii care vor începe să facă homeschooling”, scrie pe Facebook Răzvan Cherecheș, specialist în sănătate publică și profesor universitar, din Cluj, de la UBB.

Mulți dintre profesori se confruntă cu „sindromul punctelor negre”, adică la cursurile online, copiii își țin camerele închise, iar acolo interacțiunea cadru didactic – elev s-a pierdut, și la fel și concentrarea copilului.

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE