Eliberat din penitenciar, un hoț din Neamț a comis mai multe jafuri în Bihor | Bihoreanul

Data:

spot_img

Eliberat din penitenciar, un hoț din Neamț a comis mai multe jafuri în Bihor. Pavel Acozmulesei a fost prins și arestat preventiv, provocând pagube de aproximativ 7.700 lei în doar câteva zile. Acesta ar fi jefuit un magazin alimentar, o casă și 5 autoturisme.

Bărbatul prins sâmbătă a comis cele mai multe isprăvi din Bihor în noaptea de 26 spre 27 septembrie, acest an, se precizează într-un comunicat de presă transmis de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa.

Citește și: Studiu. Ce ar trebui să facă Statele Unite ca să contracareze eficient influența Chinei în Europa Centrală și de Est

Într-o singură noapte, între orele 2.30 și 3, hoțul ar fi încercat să deschidă portierele de la trei autoturisme parcate în comuna Sârbi, pentru a sustrage bunuri, fără a reuși. Apoi, în jurul orei 3, a răvăşit interioarele a două maşini care fuseseră lăsate cu ușile închise, dar neasigurate, fără a sustrage ceva. În final, în jurul orei 3.15, a spart uşa unui ABC, iar din interior a furat 6.100 de lei, 10 pachete de țigări, mezeluri și alte bunuri, cauzând un prejudiciu total estimat la 7.500 de lei.

Acelaşi bărbat e acuzat şi de o spargere comisă în Roşiori, unde a sărit gardul unei case nelocuite, apoi a spart uşa bucătăriei de vară de unde a furat diverse bunuri cauzând un prejudiciu de 200 de lei.

El a fost găsit săptămâna trecută, de poliţiştii Secției 3 de Poliție Rurală Biharia, care l-au reţinut, sâmbătă, pentru 24 ore, pentru furt calificat.

Continuarea, în Bihoreanul.ro

Citește și: Primarul din Turda, declarat de ANI în conflict de interese

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Bihoreanul.ro / fotografie cu caracter ilustrativ)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related