joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterElon Musk (Tesla) l-a întrecut pe Jeff Bezos (Amazon) și a devenit...

Elon Musk (Tesla) l-a întrecut pe Jeff Bezos (Amazon) și a devenit cel mai bogat din lume

Elon Musk, CEO-ul producătorului american de automobile electrice Tesla, l-a depășit joi pe fondatorul și CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, devenind cea mai bogată persoană din lume.

Pe măsură ce prețul acțiunilor Tesla a crescut joi la cel mai înalt nivel din toate timpurile, 808,66 dolari pe acțiune, averea netă a lui Musk a crescut la 185 miliarde dolari.

Bezos, cel mai bogat om încă din vara anului 2017, are o avere de 184 miliarde de dolari.

Creșterea substanțială a averii lui Musk se datorează în mare măsură creșterii fără precedent a valorii acțiunilor Tesla, care au înregistrat o creștere de 762% fața de acum un an, când o acțiune Tesla se tranzacționa la 93,81 dolari.

În iulie, Musk l-a întrecut pe magnatul investitorilor Warren Buffett, apoi pe cofondatorul Microsoft, Bill Gates, în noiembrie, iar acum l-a depășit pe Bezos.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE