marți, 24 mai 2022
AcasăNewslettereMAG, amendată de Consiliul Concurenței cu 6,7 milioane de euro pentru abuz...

eMAG, amendată de Consiliul Concurenței cu 6,7 milioane de euro pentru abuz de poziție dominantă

Platforma eMAG.ro este cel mai mare jucător din România pe piața serviciilor de intermediere prin platforme online de tip marketplace, se arată în comunicatul autorității de concurenta, remis, marti.

Totodata, Consiliul a impus companiei o serie masuri corective pentru a restabili mediul concurential normal si pentru a preveni aparitia unor astfel de fapte.

In urma investigatiei declansate la sfarsitul anului 2017, Consiliul Concurentei a constatat ca Dante International SA, in calitate de detinator si administrator al platformei online eMAG Marketplace (www.eMAG.ro) a abuzat de pozitia sa dominanta, in perioada ianuarie 2013 – iunie 2019, in special, prin pozitionarea si afisarea mai favorabila a propriei oferte de produse in detrimentul ofertelor partenerilor care comercializau pe platforma si cu care se afla in concurenta directa.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE