Emil Boc a fost numit în Consiliul Politic al Convenției Primarilor UE pentru climă și energie | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

Emil Boc, primarul Clujului, a fost numit în Consiliul Politic al Convenției Primarilor UE pentru climă și energie, consolidând astfel poziția orașului Cluj-Napoca, care a fost desemnat în „Misiunea UE pentru Orașe Neutre din Punct de Vedere Climatic” și continuă să fie un exemplu de acțiune locală în combaterea schimbărilor climatice și promovarea energiei durabile.

„Mulțumesc Covenant of Mayors pentru nominalizarea în Consiliul Politic al Convenției Primarilor UE pentru climă și energie. Am fost numit în Consiliul Politic al Convenției primarilor pentru climă și energie, consolidând astfel angajamentul nostru față de tranziția climatică și energetică. În Europa, Convenția primarilor este condusă de un Consiliu Politic format din primari și lideri locali. Membrii consiliului de administrație se întâlnesc în mod regulat și sunt invitați la discuții cu liderii instituțiilor UE cu privire la modul de promovare a acțiunilor locale privind energia și clima”, a declarat Emil Boc.

Din acest Consiliu mai fac parte lideri ai orașelor europene: Jevgeni Ossinovski, primarul din Tallinn, Åsa Lindhagen, viceprimar Stockholm, Eckart Würzner, primarul orașului Heidelberg, Martin W.W Horn, primarul din Freiburg, Rafał Trzaskowski, primarul Varșoviei, Julije Domac, directorul REGEA și Marc Serra Sole, vicepreședinte pentru Tranziție climatică în regiunea Barcelona.

Continuarea, în Monitorulcj.ro

Citește și: Un polițist aflat în timpul liber, băut la volan, a rănit o tânără și un copil în localitatea 2 Mai

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Primăria Cluj-Napoca)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related