miercuri, 25 mai 2022
AcasăNewsletterEmil Boc, despre explozia de cazuri de COVID-19 în Cluj:„Avem cazuri multe...

Emil Boc, despre explozia de cazuri de COVID-19 în Cluj:„Avem cazuri multe pentru că testăm mult”

Primarul Clujului a vorbit despre valul mare de cazuri de COVID-19 care se înregistrează în oraș în ultimele săptămâni. Primarul „dă vina” pe numărul mare de cazuri de teste efectuate pentru apariția unui număr atât de mare de bolnavi în ultimele săptămâni.

„Situația la Cluj nu e mai gravă decât în altă parte a țării. Faptul că avem acest procent ridicat de îmbolnăviri, în bună parte se datorează gradului de ridicare la Cluj. Noi avem o medie de 2500-3000 de teste pe zi, în timp ce alte județe au 300-400 de testări. E bine că se testează, deoarece prin testare izolăm, vindecăm și împiedicăm răspândirea virusului”, a declarat Emil Boc.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE