sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterEmil Boc, despre scandalul de la ședința de validare a miniștrilor: „Ce...

Emil Boc, despre scandalul de la ședința de validare a miniștrilor: „Ce se întâmplă în partid, rămâne în partid”

Liderii PNL au votat miniștrii propuși pentru Guvernul Cîțu. Lista a fost validată după o ședință foarte tensionată, cu reproșuri la adresa lui Ludovic Orban, mai ales din parte lui Emil Boc și Ilie Bolojan care l-au criticat pentru că a pierdut ministere importante.

Liderii PNL s-au reunit marți seară, 22 decembrie pentru a valida lista miniștrilor propuși. Primarul Emil Boc s-a abținut de la vot, dar nu a dorit să dea multe detalii despre abținerea sa, deoarece „Ce se întâmplă în partid, rămâne în partid”.

„ Știți vorba aceea -What happens in Vegas, stays in Vegas- la fel și la noi, ce se întâmplă în partid, rămâne în partid. Nu mă veți vedea pe mine să apar la televizor sau radio și să încep să povestesc ce am făcut noi în partid. Partidul are o structură de organizare, de conducere și de funcționare. Eu am fost președinte de partid și știu care sunt regulile de funcționare a unui partid. Ce ai de spus, spui în interiorul partidului pentru că acolo este locul de dezbatere, afară este ceea ce decidem în majoritate și susținem mai departe”, a spus Emil Boc, la un post de radio local.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE