duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterEmil Boc, în război cu trotinetele electrice: „Aceste firme pur și simplu...

Emil Boc, în război cu trotinetele electrice: „Aceste firme pur și simplu au năvălit în Cluj, fără aprobare”

Primarul Emil Boc spune că firmele de închiriat trotinete electrice au acționat incorect față de administrațiile locale, năvălind în orașe fără aprobare, lucru care a condus uneori la situații haotice.

Edilul susține că, deși aceste mijloace de transport nu trebuie eliminate, firmele care închiriază trotinete electrice au acționat greșit, intrând în orașe fără aprobarea administrațiilor locale. Astfel, reclamațiile și fotografiile cu trotinete parcate haotic sau circulând ilegal pe trotuare au împânzit rețelele sociale în ultimele luni, odată cu introducerea acestora și în Cluj-Napoca.

Clujul a fost primul oraș care să lanseze în dezbatere publică un regulament de utilizare a trotinetelor electrice închiriate în regim self-service, la începutul lunii septembrie și au mai doar câteva zile în care clujenii își pot exprima opinia cu privire la folosirea acestora.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE