luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterEmil Boc: „Redeschiderea școlilor a fost una strategică. Nu putem sacrifica generația...

Emil Boc: „Redeschiderea școlilor a fost una strategică. Nu putem sacrifica generația actuală”

Emil Boc susține că educația față în față este mult mai eficientă, iar autoritățile au avut o discuție strategică atunci când au decis redeschiderea școlilor.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a spus că redeschiderea școlilor a fost una strategică și două elemente au înclinat balanța pentru a se lua această decizie. Emil Boc susține că actuala generație nu poate fi sacrificată, iar școlile din alte țări din Uniunea Europeană au rămas deschise în ciuda restricțiilor, potrivit edupedu.ro.

„Eu aș vrea să fac următoarea precizare. Nu trăim într-o situație normală. Trăim într-o pandemie care, repet, ne pune mari probleme tuturor în toate domeniile. A fost o discuție strategică, redeschidem sau nu școlile. Două elemente au cântărit spre redeschiderea școlilor. Unul, faptul că nu putem sacrifica generația de astăzi din punct de vedere educațional la nesfârșit, pentru că nu putem avea copii educați fără un contact direct la școală, știm bine, mai ales până la ciclul primar.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE