miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăNewsletterEmil Boc, vaccinat din lotul cu probleme AstraZeneca: „Intenționez să merg mai...

Emil Boc, vaccinat din lotul cu probleme AstraZeneca: „Intenționez să merg mai departe când va fi rapelul”

Emil Boc a fost vaccinat împotriva COVID-19 cu AstraZeneca, din lotul ABV2856 „cu probleme”. Deși, vaccinarea cu AstraZeneca a fost suspendată în mai multe țări din motive de precauție, edilul intenționează să își facă și rapelul cu același vaccin.

În România, peste 77.000 de oameni s-au vaccinat pentru prima oară cu o doză de vaccin din lotul problematic, ABV2856. În mai multe țări s-a suspendat vaccinarea cu AstraZeneca din cauza suspiciunii că ar avea legătură cu câteva decese.

Și la noi în țară s-au suspendat dozele rămase din lotul ABV2856, fiind vorba de 4.200 doze de vaccin. Printre persoanele vaccinate se numără și Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, ce susține că vrea să „meargă mai departe”, să își facă rapelul cu vaccinul AstraZeneca, în ciuda celor întâmplate în ultimul timp.

Edilul a mărturisit la Digi24 că, de la o lună de la vaccinare, nu a resimțit nici o reacție adversă neobișnuită, ci doar cele „înscrise în prospect”. Rapelul primarului va avea loc pe data de 9 aprilie.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE