luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterEnigma bărbatului înmormântat de o altă familie se adânceşte

Enigma bărbatului înmormântat de o altă familie se adânceşte

Misterului persoanei înmormântate în Costuleni de o altă familie se adânceşte. Ieri, la ora 14, o femeie din Gorban a mers la Poliţie şi a declarat că bărbatul găsit decedat în Jijia şi înhumat dintr-o eroare de alte persoane este de fapt soţul ei, dispărut din luna octombrie. 

Recunoaşterea a fost făcută pe baza unor fotografii de la locul incidentului. Totuşi, alţi membrii ai familiei din Gorban susţin că decedatul nu este tocmai cel căutat.

Reamintim că, un caz straniu s-a petrecut la sfârşitul anului trecut în Costuleni. Un bărbat, Gabriel Luca, a fost dat dispărut în luna octombrie.

La sfârşitul lui noiembrie, Poliţia a descoperit un cadavru în Jijia şi a chemat familia care-l dăduse dispărut pe Luca să-l identifice. Ei au spus că trupul este al fiului lor, motiv pentru care au primit corpul ca să-l înmormânteze, lucru care s-a petrecut pe 10 decembrie.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE