Epidemia de coronavirus în Bihor şi la nivel naţional « crisana.ro

Până ieri, 16 martie, pe teritoriul României, fuseseră confirmate 168 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid – 19 (coronavirus). În județul Bihor, o singură persoană era infectată, dar 73 se aflau în carantină și 297 în izolare la domiciliu.

Situația statistică înregistrată ieri în Bihor, la ora 15.00, era următoarea: un caz diagnosticat cu Covid-19, 73 de persoane în carantină, 19 internate la secția de boli infecțioase, 297 (160 titulari ai…

Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

STUDIU | Ivermectina, niciun beneficiu în tratarea pacienților infectați cu COVID-19 cu forme medii sau severe

Cel mai mare studiu științific de până acum arată că Ivermectina nu are niciun beneficiu în tratarea pacienților cu o afectare moderată în urma infecției cu SARS-CoV-2.

Clujul, tot mai aproape de a scăpa de restricții. Rata incidenței COVID-19, în continuă scădere

Rata de incidență a cazurilor COVID-19 în municipiul Cluj-Napoca se află într-o continuă scădere, conform datelor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj. Dacă rata...

Cazul bărbatului decedat la Pitești. Medic șef: Moartea a fost violentă

Moartea a fost una violentă, survenită în urma unui politraumatism, iar cauza imediată a decesului a fost asfixia mecanică.