vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterEroul care a salvat-o în ultima clipă de pe șinele de metrou...

Eroul care a salvat-o în ultima clipă de pe șinele de metrou pe adolescenta înainte să fie spulberată este fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu

Salvatorul adolescentei care a sărit, miercuri, pe șinele de metrou în stația Dristor 1 dar a fost trasă înapoi pe peron în ultima clipă, înainte ca metroul să o spulbere, este fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu, transmite Digisport.ro

Potrivit sursei citate, Răzvan, care urmează să împlinească 33 de ani pe 21 februarie, a fost cel care a reușit s-o tragă pe peron pe fată, care suferă de depresie din cauza faptului că părinții ei urmează să divorțeze.

Contactat de digisport.ro, Dănuț Lupu a confirmat că fiul său este ”eroul” de la metroul Dristor. ”Bravo lui că a avut sângele rece să reacționeze într-o fracțiune de secundă. Nu-mi dau seama cum s-a aflat că el e salvatorul.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE