luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterEscrocul care a lăsat două orădence fără bani în cont, condamnat cu...

Escrocul care a lăsat două orădence fără bani în cont, condamnat cu suspendare

Andrei Hamza, orădeanul acuzat că a escrocat două orădence pe care le-a lăsat fără bani în conturile bancare, a fost condamnat la 2 ani şi 5 luni de închisoare cu suspendare, printr-o hotărâre nedefinitivă pronunţată, miercuri, de Tribunalul Bihor.

Hamza a fost arestat preventiv pe 12 februarie anul trecut şi trimis în judecată din spatele gratiilor o lună mai târziu, pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, acuze care privesc fapte pe care le-a comis în ianuarie 2020.

Concret, el şi-a sunat victimele şi s-a dat drept femeie, reprezentantă a unei organizaţii care desfăşoară cursuri de recalificare profesională, reuşind să le convingă să îi trimită copii ale unor acte de identitate, cardurile de credit, precum şi codurile PIN ale acestora, sub pretextul că documentele solicitate sunt necesare pentru înscrierea la cursurile respective. 

În acest mod, Hamza le-a furat celor două femei toţi banii din cont, încheind şi un contract de credit pe numele uneia dintre victime.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE