joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterEste oficial: Pensiile nu cresc în 2021, voucherele de vacanţă nu vor...

Este oficial: Pensiile nu cresc în 2021, voucherele de vacanţă nu vor mai fi acordate, studenţii nu beneficiază de gratuitate pe tren

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi ordonanţa de urgenţă prin care creşterea pensiilor este amânată până în 2022, voucherele de vacanţă sunt suspendate în anul 2021, gratuitatea pe tren pentru studenţi a fost eliminată, iar sporul Covid pentru angajaţii din prefecturi a fost anulat, informează Digi24.ro. 

„A fost aprobată ordonanţa de urgenţă privind unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Este vorba de ordonanţa de urgenţă de care aveam nevoie pentru a putea adopta legea bugetului. Această ordonanţă va fi publicată în Monitorul Oficial şi, după aceea, mâine, vom avea şedinţă de Guvern în care vom aproba legea bugetului pentru 2021”, a declarat, la încheierea reuniunii, premierul Florin Cîţu.

Astfel, a fost eliminat sportul de 30% pentru personalul angajat în Prefecturi. De asemenea, valoarea punctului de pensie se va menţine în 2021 la 1.442 de lei. Prin aceste măsuri, a arătat premierul, se va face o economie la bugetul de stat de aproape 9 miliarde de lei.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE