Euro a urcat în piață la 4,85 lei – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Data:

Oare cum este corect, „leul a atins un nou minim” sau „euro a urcat la un nou maxim”?

Oricare ar fi răspunsul, un lucru este cert. Cursul euro a crescut azi de la 4,8242 la 4,8448 lei, într-o ședință în care tranzacțiile s-au realizat până la amiază în culoarul 4,833 – 4,845 lei.

După anunțarea cursului, cotațiile au urcat la 4,853 lei, semn că urmează noi creșteri în zilele următoare. Deja, la casele de schimb bancare cotațiile de vânzare ale euro au…

Mesagerul de Sibiu
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: