marți, 19 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterEuroparlamentar bulgar, către Kovesi: „Pentru noi, Parchetul European este un simbol al...

Europarlamentar bulgar, către Kovesi: „Pentru noi, Parchetul European este un simbol al speranţei”

În Bulgaria, unde statul de drept este în permanenţă ameninţat, cetăţenii aşteaptă cu nerăbdare lucrările Parchetului European, care este un simbol al speranţei în lupta împotriva corupţiei.

Declaraţia a fost făcută la 26 ianuarie, de europarlamentarul bulgar Elena Ionceva, din cadrul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor, în cadrul reuniunii Comisiei pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne.

Intervenţia europarlamentarei bulgare a fost preluată de cel mai important cotidian care apare la Sofia, „24 Ceasa”, în ediţia din 27 ianuarie.

Elena Ionceva a fost jurnalistă la Televiziunea Naţională bulgară, iar între 2017-2019 a deţinut un mandat de deputat în Parlamentul de la Sofia. În mai 2019 a fost aleasă pe listele Partidului Socialist pentru Parlamentul European.

„Mai exact, când veţi începe activitatea efectivă?” a fost întrebarea adresată de Elena Ionceva şefei Parchetului European.

„Mi-aş dori să încep munca de mâine”, a răspuns Laura Codruţa Kovesi. ”Am făcut tot ce ne stă în putere, suntem pregătiţi, dar nu toţi procurorii europeni delegaţi au fost numiţi încă. Unele ţări nu au început procedura, altele sunt în curs de numire iar procesul se va finaliza, în acest caz, în februarie”, a mai spus fosta șefă DNA.

Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE