miercuri, 18 mai 2022
AcasăNewsletterEuropol susține că polițiștii sunt obligați să amendeze la comandă: „Normele de...

Europol susține că polițiștii sunt obligați să amendeze la comandă: „Normele de amenzi au revenit!”

Norma de amenzi a revenit. Polițiștii dintr-un județ sunt sfătuiți să aplice cel puțin o amendă pe tură.

Sindicatul Europol acuză că planul de amenzi a revenit în județul Tulcea! Conform unui mesaj transmis de conducerea IPJ, polițiștii tulceni sunt obligați să aplice minim o amendă pe zi.

Sindicaliștii susțin că, prin acest „plan de amenzi”, conducerea IPJ Tulcea vrea să acopere lipsa acțiunilor de prevenție în teren.

„Toate târgurile sunt interzise!!! Să verificați constant dacă se strâng oameni. Din dispoziția inspectorului șef!!! Dacă la vreun post de poliție nu se aplică cel puțin o amensă de fiecare polițist, șeful de post face raport automat și răspunde!”, este mesajul transmis de șefii IPJ Tulcea și publicat pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

În aprilie, polițistul Marian Godină publica, tot pe rețeaua de socializare, un mesaj care ar dovedi că unii șefi din Poliție impun un plan de amenzi.

Mesajul fusese trimis subalternilor de comisarul Cristian Tomi Dumitru, șeful Poliției Orașului Popești-Leordeni, scria atunci Godină.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE