joi, 9 decembrie 2021
AcasăNewsletterEurostat: România a ajuns din urmă Polonia și Grecia la consumul pe...

Eurostat: România a ajuns din urmă Polonia și Grecia la consumul pe cap de locuitor / Croația și Bulgaria, pe ultimele locuri din UE

Potrivit celor mai recente date publicate de Eurostat, Croația este a doua cea mai săracă țară din Uniunea Europeană, mai săracă fiind doar Bulgaria, transmite publicația sârbească RTS, citată de Rador.

Datele privind consumul pe cap de locuitor arată că în 2019 Croația se afla pe ultimul loc din UE. Datele Eurostat arată că doar nouă state membre UE au avut un consum per capita mai mare decât media europeană. În grupul statelor cu consum individual peste medie se află printre altele Austria, Danemarca, Belgia, Olanda, Franța și Suedia.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE