Evenimentul „Câmpina de ieri, Câmpina de mâine” s-a încheiat cu o donație de 1.2 milioane de euro | Oglinda de Azi

Data:

Evenimentul „Câmpina de ieri, Câmpina de mâine” s-a încheiat cu o donație de 1.2 milioane de euro din partea omului de afaceri Mihai Anastasescu.

Vineri, 28 iunie, a fost o zi memorabilă pentru câmpineni și pentru toți cei care au ales să ia parte la un eveniment de excepție organizat de Asociația Câmpina Curată, ale cărui ecouri se mai fac auzite și astăzi prin oraș și pe rețelele de socializare, demonstrând cât de mult au lipsit, în ultimii ani, astfel de momente care aduc oamenii împreună.

Stadionul Rafinăriei „Steaua Română” și-a deschis porțile la ora 12.00 pentru a primi în jur de 20.000 de persoane dornice să trăiască, după cum anunțaseră organizatorii, magia trecutului și a viitorului, toate într-o singură zi.

Citește și: Trei femei și-au anunțat intrarea în cursa pentru Cotroceni

„Câmpina de ieri, Câmpina de mâine”, o experiență unică

„Câmpina de ieri, Câmpina de mâine” a fost laitmotivul unei experiențe unice care a transformat stadionul într-un loc de poveste. De la copii până la vârstnici, toți cei prezenți s-au bucurat de o zi plină de surprize.

Participanții au avut ocazia să se delecteze cu bunătăți din zona de street food, să se bucure de momente amuzante și interactive, să își facă fotografii la photo bus și photo corner și, desigur, să se lase cuceriți de super concertele susținute pe scena principală.

Citește și: Poluarea la bani mărunți. Cât preț pun primarii din Bihor pe protecția mediului înconjurător

Accesul la eveniment a fost gratuit, în baza unui bilet obținut online prin înscrierea pe platforma special creată de organizatori sau de la farmaciile Medimfarm și benzinăria ETU Oil & Gas din Câmpina.

La ora 17.00, scena a prins viață odată cu reprezentațiile interpretelor locale Livia Pisăliță și Naomi Prie, urmate de grupul vocal-instrumental „Celesta” al Colegiului Național „Nicolae Grigorescu”, toți tineri artiști cunoscuți și iubiți de publicul câmpinean.

Continuarea în Oglinda de Azi

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: ordineadeazi.ro)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related