Eventualitatea alegerii lui Trump și războiul din Ucraina. Rusia nu intenționează să pună capăt conflictului

Data:

spot_img

Eventualitatea alegerii lui Trump și războiul din Ucraina. Rusia nu intenționează să pună capăt conflictului, chiar dacă republicanul ca fi reales în funcție.

Rusia a declarat joi că afirmaţia lui Donald Trump că ar putea pune capăt rapid războiului din Ucraina ar trebui privită cu realism, având în vedere că el a promis un progres în pacea din Orientul Mijlociu, dar nu a reuşit să îl realizeze în timpul preşedinţiei sale.

Citește și: Andreea Ember, despre cum se face cercetarea în Franța: „Toți colaborează pentru ca cercetarea să nu fie oprită și cultura să ajungă în cele mai adânci pături ale societății.”

Potrivit unei ştiri Reuters, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, a declarat că Moscova a luat act de declaraţiile lui Trump, care candidează împotriva preşedintelui Joe Biden la alegerile americane din noiembrie, şi ale partenerului său de cursă J.D. Vance, recent nominalizat.

Rusia nu crede în posibilitatea soluționării conflictului

„Am văzut declaraţiile – Trump a spus că va rezolva conflictul în 24 de ore, apoi Vance a spus că China este o problemă mai mare pentru Statele Unite decât conflictul Rusia-Ucraina”, a declarat Zaharova reporterilor.

Citește și: Ladislau Roth, dirijor israelian, supraviețuitor al Holocaustului, a împlinit 104 ani: „Ceea ce am trăit sunt lucruri care nu ar fi voie să fie uitate nicicând”

Ea a adăugat că „este necesar să separăm retorica preelectorală de declaraţiile oficialilor guvernamentali învestiţi cu competenţele corespunzătoare. Dacă vorbim despre posibilitatea de a rezolva conflictul, să fim realişti”.

Zaharova a spus că Trump, în timpul preşedinţiei sale 2017-2021, a făcut declaraţii ambiţioase cu privire la rezolvarea conflictului din Orientul Mijlociu.

Continuarea în The Epoch Times-Romania

Citește și: Primarul din Rovinari, parte a rețelei „Coldea – Dumbravă”, îngropat în datorii și beneficiar de donații suspecte de 850.000 de lei

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: epochtimes-romania.com)

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Alegeri prezidențiale. Cine sunt preferaţii caselor de pariuri | Reporter24

Alegeri prezidențiale. Casele de pariuri îi dau drept favoriţi...

Inundații în Galați. Două baraje piscicole au cedat din cauza ploilor abundente | Viața Liberă

Inundații în Galați. Potrivit Agenției Naționale Apele Române, barajul...

Jumătate din județul Galați este sub ape. Nu se circulă pe mai multe drumuri | Viața Liberă

Jumătate din județul Galați este sub ape. Este prăpăd...