joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterInspecția Judiciară, obligată să își investigheze șeful. Netejoru, acuzat de fapte penale

Inspecția Judiciară, obligată să își investigheze șeful. Netejoru, acuzat de fapte penale

Curtea de Apel București a anulat pe 6 noiembrie o rezoluție de clasare emisă de către Inspecția Judiciară și semnată de purtătorul său de cuvânt, care nu avea acest drept, și a obligat instituția să facă noi verificări în dosar. Camelia Bogdan a arătat ca aceasta e o practică.

Totul a pornit de la un dosar depus la Curtea Constituțională a României (CCR) de către o judecătoarea de la Curtea de Apel București. Pe 3 ianuarie anul acesta, avocatul ales de magistrat a trimis CCR concluziile scrise pentru o excepție de neconstituționalitate invocată de către magistrat.

„Pe data de 03.01.2020, nu în nume personal, ci doar în calitate de apărător ales al unei doamne judecătoare de la Curtea de Apel București, am depus concluzii scrise într-un dosar aflat pe rolul Curții Constituționale, în care clienta mea are calitatea procesuală de autoare a excepției de neconstituționalitate, iar Inspecția Judiciară este și ea parte în proces, în calitate de intimată.

Concluziile scrise conțin expres această denumire, indică expres că sunt destinate Curții Constituționale, numărul dosarului, data ședinței de judecată, părțile procesuale și calitatea mea de apărător ales. Ele sunt semnate electronic de mine.

Concluziile scrise au fost expediate de mine prin email, de la adresa mea profesională de avocat, către Curtea Constituțională, email-ul indicând de asemenea expres că destinatarul este Curtea Constituțională, numărul de dosar, data ședinței de judecată și faptul că prin el se depun la dosar concluzii scrise.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE