duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterEXCLUSIV Surse: Miliardarul Ioan Niculae s-a întors de la Milano, dar refuză...

EXCLUSIV Surse: Miliardarul Ioan Niculae s-a întors de la Milano, dar refuză să-și plătească angajații

Miliardarul Ioan Niculae, care riscă aproximativ 17 ani de închisoare în dosarul de corupție și evaziune fiscală, al cărui protagonist este, a fost plecat pentru o vreme la Milano, în vederea urmării unui tratament medical. Angajații acestuia susțin, însă, că patronul lor s-a întors în România, însă nu face nimic pentru a rezolva problema angajaților lui, care protestează zilnic, de la începutul acestei săptămâni.

Niculae are un proces important, ajuns la ultimul său termen, privitor la fapte de corupție și evaziune fiscală. Procurorii DNA au documentat nu doar o presupusă cumpărare de influență, ci și faptul că miliardarul ar fi încercat să obțină la comandă o hotărâre de Guvern care să îi favorizeze afacerile cu îngrășăminte chimice. Totul a dus la un prejudiciu care se ridică la zeci de milioane de lei. Niculae a lipsit, însă, de la proces, pe motiv că ar urma un tratament medical în Italia, după ce acesta s-a infectat cu noul coronavirus și s-a aflat vreme de mai multe zile într-o stare de sănătate destul de problematică.

Acum, angajații lui de la Combinatul Chimic “Donau Chem” susțin că patronul lor s-a întors de câteva zile în România și că știe despre toate problemele pe care subordonații lui le au în ultima perioadă. Cu toate acestea, el refuză să le plătească salariile restante. Există, totuși, posibilitatea ca el să se prezinte la solicitarea Prefecturii Teleorman, în Comisia de Dialog Social, la care este invitat pentru data de 9 februarie. Până atunci, însă, angajații lui și-au asumat greva ca program zilnic.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE