duminică, iunie 20, 2021
AcasăNewsletterEXCLUSIV. Veste uriașă în lupta împotriva COVID-19! Italienii de la GAS produc...

EXCLUSIV. Veste uriașă în lupta împotriva COVID-19! Italienii de la GAS produc la Reșița combinezoane cu protecție totală! « expressdebanat.ro

Echipamentele-minune, confecționate dintr-un material inventat de cercetătorii britanici în ianuarie 2020, vor fi îmbrăcate de mâine de personalul medical din Spitalul Județean de Urgență din Reșița, dar ar putea fi furnizate imediat în toată România!

Vincenzo Moderno, vicepreședintele Camerei de Comerț Italiene pentru România, a dezvăluit pentru

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE