Exercițiu de mobilizare în Dolj. Rezerviștii, chemaţi la unităţile militare

Data:

O parte din rezerviştii cu domiciliul în județul Dolj, cuprinşi în planurile de mobilizare, va fi chemată la unitățile militare în perioada următoare, a anunțat Prefectura județului.

Aceştia vor participa la un exerciţiu de mobilizare condus de Ministerul Apărării.

„În conformitate cu prevederile art. 23 alin. (3) din Legea nr. 355/2009 privind regimul stării de mobilizare parţială sau totală a forţelor armate şi al stării de război și ale art. 4, lit. f), pct. 9 din Legea nr. 415/2002 privind organizarea şi funcţionarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, în perioada 17-21 octombrie 2022, în judeţul Dolj se desfăşoară un exerciţiu de mobilizare pentru verificarea stadiului pregătirii populaţiei, economiei și a teritoriului pentru apărare (…)”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Dolj.

Citește articolul integral pe Reporter24.info

Citește și: PODCAST | Vechea Cortină de Fier a determinat și ratele de vaccinare anti-COVID

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: reporter24.info)

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related