Experiență unică pentru tineri din șapte județe, în Tabăra Militară Airsoft Agafton | Monitorul de Botoșani

Data:

spot_img

Tabăra Militară Airsoft Agafton oferă tinerilor o experiență unică, îmbinând adrenalina și învățarea practică cu disciplina militară, sub atenta supraveghere a profesioniștilor din domeniu.

Vineri dimineață, cadeții care participă la Tabăra Militară Airsoft Agafton, organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani, în parteneriat cu Clubul Sportiv Airsoft Botoșani, au avut parte de o trezire cu totul specială. În loc de sunetul clasic al ceasului deșteptător, jandarmii au fost cei care le-au dat deșteptarea și i-au ridicat din pat, dându-le startul unei zile pline de acțiune pe terenul de sport al Taberei „Codrii de Aramă”.

Citește și: Cu 4 voturi la 1, procurorii din CSM au fost de acord cu rezultatul pseudo-concursului pentru inspectorii judiciari

Ediția a noua a taberei militare a debutat pe 23 iulie și se va încheia pe 30 iulie, reunind tineri din șapte județe. Pe parcursul acestei săptămâni, participanții sunt implicați într-o serie de activități menite să le dezvolte abilități în airsoft, îmbinând disciplina militară cu sportul și teoria.

„În această dimineață, cadeții au fost treziți de către Jandarmeria Română, alături de care au participat la înviorare, și urmează să ia parte la câteva aplicații practice. De asemenea, în urmă cu două zile, tinerii au beneficiat de lecții de prim-ajutor, prevenție de stingere a incendiilor și au putut vedea echipamentele celor de la ISU și SMURD. Duminică se vor întâlni cu colegii de la Serviciul de Acțiuni Speciale„, a declarat Radu Humelnicu, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Botoșani.

Continuarea, în Monitorulbt.ro

Citește și: Totalitarismul, o amenințare la adresa democrației

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulbt.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related