vineri, 6 august 2021
AcasăNewsletterExpert Banca Mondială: Iașiul a avut un ritm de creștere care depășește...

Expert Banca Mondială: Iașiul a avut un ritm de creștere care depășește Singapore în perioada de Boom

Majoritatea orașelor dinamice, gen Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov au avut un ritm de creștere care depășește Singapore în perioada de Boom, a declarat Marcel Ionescu Heroiu, expert senior dezvoltare urbană, Banca Mondială, într-o conferință organizată de CursdeGuvernare.ro.

„E o evoluție fenomenală, doar că noi suntem în ciorba noastră și mai rar scoatem capul să vedem ce se întâmplă în lume”, a spus el.

Potrivit acestuia, România, la nivel de municipii, are un nivel de sărăcie sub media UE. „Ăsta în sine este un mesaj fenomenal și puțină lume își dă seama că orașele din România au trecut printr-un proces de transformare absolut fenomenal”, a precizat Heroiu.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE