joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterExpert virolog: Virusul a scăpat din laboratorul din Wuhan. „Animalul intermediar” e...

Expert virolog: Virusul a scăpat din laboratorul din Wuhan. „Animalul intermediar” e omul

Fostul director al Centrelor SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a declarat vineri că este convins că SARSCoV2 a apărut și a „evadat” din laboratorul din Wuhan din China, neexistând niciun „animal intermediar” de la liliac la om, potrivit CNN.

„Până acum, nimic nu m-a convins că nu este așa. Etiologia cea mai probabilă a acestei patologii din Wuhan a fost dintr-un laborator. A scăpat”, a declarat Robert Redfield, fost director al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor și administrator al Agenției pentru Registrul Substanțelor Toxice și al Bolilor din 2018 până în 2021.

„Mulți nu cred asta. E în regulă. Știința o va dovedi în cele din urmă”. Redfield s-a referit la Institutul de Virologie Wuhan, primul laborator din China de Nivel 4 de Biosiguranță.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE